top of page
  • Yazarın fotoğrafıMertol

Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service

Dinamik ve deneyimli bir ekip bir araya gelmiş, araba servisi hizmeti konusundaki deneyimlerinin gücünü birleştirmiş ve alanında uzman bir marka olan Eurorepar Car Service hizmet noktası olarak faaliyete başlamışlar. Eskişehir Global Otomotiv'in özet bir hikayesi.



Hizmetleri

Bir defa işi yaptık bitti, gelsin sıradaki deyip sizi unutmuyorlar. Sorununuzun çözümünü sağlayana kadar yakın takipteler, güler yüzlü deyip basite indirgemek istemem çünkü çok samimiler. Açık ve şeffaf olmaları da içinizi rahat ettiriyor. Bu gözler ne sanayiciler gördü. Üstelik malzemeyi ve işi bilmiyorsanız yandınız. Ama Eskişehir Global Otomotiv sizi ilk tanıştığınız andan itibaren bağlıyor. Eğer bir araç sahibi iseniz; araç bakımı, yağ değişimi, akü, fren, kontrol, triger kayışı, yol görüş ekipmanları, klima, süspansiyon, egzoz ve mekanik onarımlar konusunda hizmet almanız kaçınılmaz. Tüm bu hizmetleri Eskişehir Global Otomotiv size yaygın bir hizmet ağı sunan Eurorepar Car Service garantisi ile sağlıyor. Bir de ekip çaydan çok iyi anlıyor. Servislerdeki soğuk otomatları unutun.


Servise gelirken dilerseniz web sitesinden randevu da alabilirsiniz. Rezervasyon ve iletişim bilgileri ile daha detaylı hizmet bilgileri için web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarını takip etmek isterseniz instagram için burayı, facebook için şurayı ziyaret edin.

Yol tarifi ve daha fazlası için Google Maps linkine de şuradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler:

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page