top of page
  • Yazarın fotoğrafıMertol

Sema Teyze Restaurant Eskişehir

Sema Teyze Eskişehir'de bilinen bir marka. Yılların fırın ürünleri işletmecisi "Restoran" girişimini de deneyimine eklemiş. Üstelik geçen zaman içerisinde yalnız restoran içeriği ile de kalmadı. Geniş kahvaltı seçenekleri ile güne başlangıç için uğrak bir nokta haline gelirken akşam için de sakin bir yemek ortamı sunuyor.

sema teyze restaurant eskişehir
Sema Teyze Restaurant Eskişehir

Sema Teyze Restaurant Eskişehir Hizmetleri

Kahvaltı

Sabah kahvaltınızı dilerseniz restoranda yapabilir ya da işe giderken fırın bölümünden dilediklerinizi alıp geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra özel bir kahvaltı için de aileniz, dostlarınız veya iş arkadaşlarınız ile serpme kahvaltı hizmeti alabilirsiniz. Kalabalık bir grupla gidecekseniz öncesinde rezervasyon yaptırmanız faydalı olacaktır. Sizin için bir masayı rezerve ediyorlar ve geldiğinizde adınızı söylemeniz yeterli oluyor. Web sitesinden rezervasyon yapabileceğiniz gibi telefon ile arayarak da yapabilirsiniz.

Öğlen ya da akşam yemekleri

Izgara ve pide ile sıcak yemekleri çeşit çeşit bolluk gösteriyor. Üstelik neredeyse ayda bir kez menü içeriklerini güncelliyorlar. Genel olarak da fiyatları piyasada mevcut denk restoranlara kıyasla çok uygun. Bazıları pahalı bulmuş ancak kıyasladıkları diğer mekanları iyi belirlemelerinde fayda olacağını düşünüyoruz.

Organizasyonlar

Restoran tarafında iki ayrı bölümü var. İlki içeri girdiğinizde sol bölge oluyor. Burası genelde müşterilerini ağırladıkları yer. Ancak kalabalık bir grupla gelecekseniz ayrı bir salonu daha var. Bu salonun ayrı bir de girişi mevcut. Ön tarafta yer alan otopark ise ücretsiz ve bu imkanları ile tam bir konfor alanı sağlıyor. Bazı grupların müdavimi haline gelip ayda bir kez geldikleri söyleniyor.

Bunlarla birlikte Eskişehir'e gelen yerli ve yabancı turistlerin Eskişehir'e gelirken ya da dönüşlerinde bir mola noktası olmaya başlamış.

Söz, Düğün ve Davetler

Ayrı salonundan bahsetmiştik. Bu salon ortalama 200 ila 250 kişiyi ağırlayabilecek durumda. Söz, nişan, düğün gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyorlar. Bu sayılarda bir organizasyonunuz olacaksa fiyat konusunda da gayet uygun olduğunu duyduk. Kiralama dışı hizmetlerde de yardımcı oluyorlar.

Restoran işletmecisi ve yöneticileri müşteriler için çok kibar ve yakın davranıyor. Aynı samimiyeti çalışanları için de göstermiş olmaları bizi çok mutlu etti.

Daha fazla bilgi için işletmenin web sitesini buradan ziyaret edebilir, iletişim bilgileri ile rezervasyon bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarını da instagram için buradan ve facebook için buradan ziyaret edebilirsiniz.


Yol tarifi için de Google Maps'ten ulaşabilirsiniz.



34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page